Milyen gyerekszőnyeget tudok megvásárolni a Cleartex Design Lakberendezési bemutatóteremben?

Gyerekszőnyeg a Cleartex Design választékából
Gyerekszőnyeg a Cleartex Design választékából

Olyan gyerekszőnyeget vásárolj, amiről mesélni is lehet. No és ha néha te is mellé heveredsz a gyerekszőnyegre és újra gyereknek érzed magad, ne bánd, hisz ez mindennél jobban bizonyítja, hogy jól választottál.

Nos szerintem, legyen színes, legyenek rajta ismert figurák, rajzok, hogy gyermeked ne csak játszhasson rajta, hanem tanuljon is. Ismerje meg a színeket, a formákat, a betűket, játsszon rajta.

Jól választottál, mert gyerekszőnyegeink kiváló minőségűek, bírják a gyűrődést és 3 szervezet által bevizsgált engedéllyel is rendelkeznek.

Gyerekszőnyegeink között találsz lányos, fiús és uniszex szőnyegeket is.

Kamasz-szoba felújítás tapétával
Kamasz-szoba felújítás tapétával
Egy kamasz gyerek szobáját bizony nem mindig olyan egyszerű felújítani. Ha már felmerült az igény a gyermek részéről, hogy szobája új, menőbb, felnőttesebb design kapjon, akkor ideje lesz kézbe venni néhány tapétakatalógust. Mivel egy jól megválasztott tapétával gyorsan látványos változást érhetünk el.
SZERETNÉK EGY GYEREKSZŐNYEGET, DE MILYET?
SZERETNÉK EGY GYEREKSZŐNYEGET, DE MILYET?
Gyerekkoromban olyan lakásban nőttünk fel, ahol mindig a gyerekszobában gyűltek össze a gyerekek, ezért a szüleink nyitott, barátságos gyerekszobákat szerettek volna kialakítani nekünk. A korábbi béna PVC padlót, minőségi design PVC padlóra cseréltük és vásároltunk két igazán gyerekként jól használható gyerekszőnyeget. Az egyiket a húgom választotta az édesanyánkkal. Ez egy sokszínű lányos hosszú szálú shaggy szőnyeg volt. Választásánál a színek, a puhaság

 

További gyerekszőnyegeket találsz a Myfloor webáruházunkban.

Kattints ide!