Komplex egyedi belsőépítészeti megoldások Törökbálinton, a Cleartex Design Stúdióban.

Egyedi burkolatok szállodákba, irodákba, intézményekbe, épületekbe, lakásokba.

Keresd egyedi, különleges burkolatainkat Törökbálinton, a Cleartex Design stúdióban.

Kapcsolatfelvétel

+36 23 887 406

Cleartex design bemutatóterem, Budaörs
Cleartex design bemutatóterem, Törökbálint

Mindannyian várjuk már a tavaszt, ami a megújulásról szól, de emellett a szállodai, irodai, intézményi tereink, szobáink felújítások az időszaka. Egy ilyen tér megalkotása gondos tervezést igényel, amibe a belső terek funkcióinak meghatározása mellett beletartozik a padló, illetve falburkolatok, bútorok, textilek, berendezési tárgyak kiválasztása is. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a Cleartex Designnál azzal, hogy széles körben elérhetővé tesszük minőségi padló, valamint falburkolatainkat.

 

Cleartex design bemutatóterem, Budaörs
Cleartex design bemutatóterem, Törökbálint

A bemutatóterem Törökbálinton, a Hosszúrét utca 3. szám alatt, a Cleartex Kft.-vel közös épületben található. A stúdió nyitásának alapgondolatát az adta, hogy élhető tereink felújításánál sokszor találkozhatunk a burkolatok nem megfelelő minőségének problémájával. Irodáink, munkakörnyezeteink, otthonaink, illetve a benne élő emberek azonban jobbat érdemelnek, ami a Cleartexnél két dolgot jelent: tartósságot és egyediséget. A munkahelyi környezet, vagy a pihenésre szánt tér akkor lesz inspiráló és pihentető, ha jól érezzük magunkat benne, ehhez pedig minőségi berendezés kell. Hangulatunkat jelentősen elrontja, ha állandóan a hitvány minőségű anyagok miatt aggódunk. Rossz közérzetet, sok bosszúságot, emellett pedig jelentős költségeket okoz a tönkrement burkolatok folyamatos cseréje, javítása. Ha a burkolatok jól és tartósan ellátják funkcióikat, illetve hosszú ideig megőrzik eredeti színeiket, mintájukat, nyugodtan élhetjük mindennapjainkat és biztosak lehetünk abban, hogy évekig nem kell még felújítással foglalkoznunk. Legyen szó akár egyedi falburkolatról, linóleum, PVC, laminált padló, vagy padlószőnyeg burkolatról, esetleg egyedi tapéta, fa, fém, üveg, plexi, csempe burkolatról a Cleartex Design Stúdióban elérhető termékekkel hosszú távra tervezhetsz.

A tartósság mellett kiemelt hangsúlyt kap az egyediség is. Fontosnak tartjuk, hogy minden vásárlónk megtalálja a hozzá leginkább illő stílust, sőt, akár különleges elképzeléseit is megvalósíthassa. Rengeteg minta érhető el a melegburkolatok és a tapéták világában, melyek megtekinthetők bemutatótermünkben, a választást pedig lakberendező, grafikus, enteriőr szaktanácsadó segíti. Ezentúl a már meglévő minták mellett padlószőnyeg, PVC padló, linóluem esetében lehetőség van teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is. Ezeknél a munkáknál rajz, vagy fotó alapján látványtervet tudunk készíteni, ami szerint az egyedi nyomtatású burkolat elkészíthető. Az építkezők, lakásfelújítók mellett azokat is szívesen látjuk bemutatótermünkben, akik csak kisebb mértékben szeretnék tereiket, falaikat megújítani.

 

Cleartex design bemutatóterem, Budaörs
Cleartex design bemutatóterem, Törökbálint

Egyéni igényre szabott termékkel várunk téged. Legyen az  egyedi csempe, ajtó, bútorlap, plexi, üveg, fém, textil, pvc, linóleum, padlószőnyeg. Különlegességnek számítanak azok az egyedi nyomtatású bel-és kültéri tapéták, melyekből szintén bemutatunk pár inspiráló példát. Személyre szabott megoldásainkkal megvalósítható, hogy ugyan az a minta megjelenjen a padlón, a falon és egyéb enteriőrön, akár vizes helyiségben is. A lehetőségek variációja szinte végtelen, amik között könnyű elveszni. Munka vagy otthonod burkolatainak professzionális megtervezéséhez keresd ezért belsőépítész, lakberendező, grafikus kollégáinkat. A kínálatunkban megtalálható termékek közti eligazodást tapasztalt, kreatív szakértőink segítik.

Reméljük, hogy a jövőben minél többen gondolják hozzánk hasonlóan: Szakítsd meg a mintát!

Tedd egyedivé munkahelyed, irodás, szállodád, intézményed, lakásod a Cleartex Design minőségi burkolataival.

 

 

 

 

Mit szólnál ahhoz, ha elmennénk hozzátok és egy közös reggeli alatt segítenénk megtervezni, kialakítani azt az atmoszférát, amiben mindannyian jól érzitek magatokat, jobban és sikeresebben dolgoztok?

Mehet?

Kattints az alábbi képre és regisztrálj be egy reggelire!

 

 
Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek