Tekercses padlószőnyeg

Klasszikus és modern megoldások megszámlálhatatlan változatban

A szállodák, irodák helyiségek jellemző burkolata a padlószőnyeg.  A padlószőnyeg fontos szerepet játszik az otthonosság és a kényelem elérésében. A padlószőnyegek mind színben és mintában, mind szerkezetben optimalizálhatók az adott környezethez:

  • az irodai környezetben visszafogottabb, lágyabb színeket, és puha, de görgős székes használatot támogató szőnyegeket ajánlunk
  • a szállodai környezet élénkebb színű, változatos mintázatú, vastagabb, komfortosabb kialakítású, lángbiztos szőnyeget igényel
  • a vendéglátói környezetbe könnyen takarítható, rendkívül ellenálló flokkolt típusok jelentik az optimális megoldást

A tekercses  4 m széles “kiszerelés” nagyobb felületek burkolásánál jelent előnyt, ahol az átlagosan 25 méteres tekercsek egyben fektethetőek.

Modul padlószőnyeg

Amikor meglódul a fantázia

A padlószőnyeg modulok több méretben és formában érhetők el, ezáltal különleges, elegáns geometriákban is fektethetők. Már önmagában a négyzet alakú, aszimmetrikus mintázatú modulok is egyedi megjelenést kölcsönöznek, ha egymáshoz eltérő irányban fektetik. A szabálytalan fektetés – jó érzékkel – pazar enteriőrt teremt.

A moduláris szőnyegek is különböző anyagszerkezettel készülnek, ezért szinte bármilyen helyiségbe telepíthetők.

Egyedi padlószőnyeg

Az egyedi színnel és grafikával készített padlószőnyeg exkluzív megjelenést biztosít

A szállodai szobák, vendéglők, közösségi helyiségek mindig nyomot hagynak a vendégekben.

Amikor döntést kell hozniuk, hogy hol költsék ismételten a pénzüket, hol töltsék idejüket, akkor az emlékeiket használják a döntés jogosságának igazolására. Az emberek ugyan azért a pénzért a “többet” vagy “jobbat” választják.

A vonzó belterek és szolgáltatások mindig mély nyomot hagynak az emberben. Ezért célravezető “hatékony” burkolatot telepíteni.

 

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek