A Cleartex Design kreatív szaktanácsaival, szolgáltatásaival olyan életteret tud kialakítani, amelynek előnyei rövid-és hosszú távon fognak megtérülni.

Egyedi tanácsadás

Mi azt szeretnénk, hogy amikor az elkészült irodádba, munkahelyedre, szállodádba, vendéglátóhelyedre, otthonodba dolgozol, élsz, elégedetten nézz szét, inspirálódva tudd eltölteni azt az időt, ami a munkáé, a relaxálásé, a pihenésé, de legfőképp a tiéd.

Válogass szolgáltatásaink közül és ha bármilyen kérdésed lenne, keresd velünk a kapcsolatot.

Benned is felmerülhet az a kérdés, hogy mi az a pici plusz, amitől összehangolt egység lesz a tér amiben dolgozol, amiben szórakozol, laksz? Amikor belép az ember és azt érzi, hogy az „úgy egyben van”! Ez az, amit a Cleartex Design nyújtani tud neked.

Rendelkezésedre állnak szaktanácsadó kollégáink és elhívatott lakberendezőink, dizájnereink.

 

  • Tippeket, ötleteket adunk, hogyan lehet praktikusabb egy munka tér elrendezése.
  • Megismerheted Lakberendezőnket, kikérdezheted lakberendezési stílusáról, hogy a későbbiekben minden kötöttség nélkül eldöntheted, szeretnél-e vele együtt dolgozni.
  • Megerősítést kaphatsz az általad már megtervezett enteriőrre, színekre.

Mit szólnál ahhoz, ha elmennénk hozzátok és egy közös reggeli alatt segítenénk megtervezni, kialakítani azt az atmoszférát, amiben mindannyian jól érzitek magatokat, jobban és sikeresebben dolgoztok?

Mehet?

Kattints az alábbi képre és regisztrálj be egy reggelire!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cleartex/public_html/cleartexdesign.hu/wp-includes/functions.php on line 3778