Tagadhatatlanul megváltozott az életünk a Covid19 vírus miatt. Egészségünk megőrzése érdekében, illetve a vírus hatékony távol tartása miatt célszerű hatékony HYGI STEP fertőtlenítőtálca-rendszert alkalmazni minden bejáratban.

Mi is ez a rendszer? Miből áll? Hogyan működik?

Mivel cipőnkkel mi magunk visszük be a szennyeződéseket és az azokon megtapadó organizmusokat, így a vírusokat is egy épületbe, emiatt nagyon fontos akadályozni a terjedést. Ezt segíti az a három egységből álló HYGI STEP rendszer, amely az alábbiak szerint épül fel a bejáratban:

1, Cleartex Collect kaparószálas szennyfogó

Ez végi el a lábbelik előzetes fizikai tisztítását.

2, Fertőtlenítőtálca

3, Cleartex Classic szennyfogó

A nedvességet szívja fel a cipőtalpakról. Így a folyadékot nem hordják szét a padlón, illetve a csúszásveszélyt is megakadályozza.

 

Háromféle fertőtlenítőtálca közül lehet választani, hogy a lehető legideálisabb méret kerüljön a bejáratokhoz. Anyaga tartós és vegyszerálló, 6 mm vastag polipropilén. 24 mm mélyek a tálcák.

A tálcák mérete:

Kicsi 60 x 80 cm

Közepes 90 x 80 cm

Nagy 120 x 50 cm

Opcionálisan rámpával együtt is kérhető, mely a még biztonságosabb közlekedést garantálja.

A tálcába 14 mm vastag, rugalmas, kuszált szálas PVC betét van helyezve, s erre kell önteni a fertőtlenítő folyadékot. A cipőtalpak ezen keresztül kerülnek érintkezésbe a fertőtlenítővel.

Így válik ez a HYGI STEP fertőtlenítőtálca-rendszer a kórokozók elleni védelem hatékony eszközévé, lassítja a járvány terjedését.

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek