Ritkán választott szín a sárga, ha padlóburkolatról van szó. Holott a szürke burkolat csodás párja. Márpedig a szürke árnyalatokra esik leggyakrabban a választás tekercses és modul szőnyegek esetén is.

Az IVC nem csupán magas minőségű melegburkolatairól ismert, hanem arról is, hogy nagyon szép színeket, színkombinációkat kínál. Rózsaszín, zöld, kék, piros, narancs és természetesen a citromsárga mind megtalálható a széles palettán.

Ha UNI színekkel terveznénk, erre is van lehetőség.

Aki nem elégszik meg az UNI színek nyújtotta lehetőségekkel, azok választhatnak a du-color és tri-color modulok közül.

A külcsínen túl számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkeznek az IVC szőnyegek. Class 33-as besorolású, így közületekben, például irodaházakban vagy szállodákban tökéletesen alkalmazható. Az ma már alapvető elvárás, hogy Bfls1-es besorolást kapjanak ezek a szőnyegek, ennek értelmében menekülési útvonalra is bátran fektethető bármely típusra essen a választás.

Színezett nylon szálaik 40%-ban újrahasznosított poliamidból készülnek. A hurkolt szálszerkezetnek köszönhetően tökéletesen görgősszékállók ezek a modul-szőnyegek.

Az IVC melegburkolatai megfelelnek a nemzetközi szabványoknak méret­tartás, hangelnyelés, kopásállóság, színtartás, hőszigetelés, tűzállóság és anti­sztatikus tulajdonságok szempontjából.

A modul-szőnyeg az egyik leghatékonyabban felhasználható burkolat: számtalan formával, színnel, textúrával rendelkezik. Szabadon és kreatívan tervezhetsz vele!

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek