Hogyan lehet integrálni a saját márkádat a vállalati enteriőrbe? Ennek viszonylag sok módja van. Az egyik, ha egyedi tapétákat használsz.

Hogyan lehet integrálni a saját márkádat a vállalati enteriőrbe? Ennek viszonylag sok módja van. Az egyik, ha egyedi tapétákat használsz.

A legtöbb cégtulajdonos egyetért a következetes branding használatával. De lehet ezen csavarni még egyet, amennyiben márkánk identitását összekapcsoljuk a fizikai munkahelyünk teljes kinézetével. Megalkotni egy jól átgondolt munkahelyi enteriőrt többszörösen is kifizetődő.  

De vajon miért? 

Az irodai, üzleti környezet kulcsfontosságú szerepet játszik, mind a munkavállalók, mind az ügyfelek, vásárlók szemében. A kollégák számára a funkcionális, vizuálisan vonzó, kényelmes és hívogató közeg alapvető fontossággal bír. Míg az ügyfelek számára a vállalati design történtet mond el magáról a márkáról, a professzionalizmusról és a sikerről. 

Nézzük meg, minek a segítségével érhető el a tökéletes vállalati brand-építés? 

·  Feliratok 

· Színek 

· Elrendezés 

A falak és pillérek ez esetben nem mások, mint a nagy, üres vászon, ami tulajdonképpen a márkahirdetés leglátványosabb helye.

A színes, különleges tapéták odavonzzák a látogatók, ügyfelek teljes figyelmét. Közvetíthetünk bármilyen üzenetet, életérzést vagy a cégfilozófiát. Lehetőség van fotómontázs készítésére vagy egyedi grafika, illetve logó megjelenítésére. 

100%-ig környezet- és egészségbarát, ezért nyugodtan használhatod minden olyan helyen, ahol ez alapfeltétel. Olyan korban élünk, ahol a környezettudatos reklám önmagában is reklám értékű. Semmi kétség, hogy ez a legjobb módja az ügyfél figyelmének megragadásának.  

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek