Miért érdemes odafigyelni arra, hogy minőségi és tartós szennyfogót helyezzünk el otthonunk, üzletünk, irodánk bejáratában?

Mert a helyesen megválasztott szennyfogó jelentős mennyiségű szennyeződést (kavicsot, sarat, port, nedvességet) képes eltávolítani illetve magába szívni a rajta áthaladó talpakról. Ennek köszönhetően akár teljesen tiszta lábbal érkezünk meg a beltérbe.

Jelen cikkben, a Collect néven ismert szennyfogóról lesz szól. A Collect egy kültéren alkalmazható, kaparószálas textil. Anyaga 100% poliamid. Ezt érdemes választani akár közepes, akár nagy forgalmú bejáratok elé. Helyezhető süllyesztékbe vagy méretre vágva magára a burkolatra is, mert strapabíró PVC hátlappal rendelkezik.

 

 

Collect szennyfogó
Collect szennyfogó a Pappas Autószalon bejáratában

Két méter széles tekercsszélességű kiszerelésben elérhető vagy ebből méretre vágható. Ekkor 2,5 cm-es szegéllyel az oldalain kerül telepítésre.

Másik opció, hogy alusínes rendszerbe kerül a Collect járófelület, amely még hatásosabbá teszi a tisztaság védelmét.

Alusínes szennyfogó collect járófelülettel, süllyesztékbe helyezve

Hurkolt szálas szerkezete és erős kaparószálai gondoskodnak arról, hogy eltávolítsák a koszt még az épületbe jutás előtt. Sőt, a nedvességet is hatékonyan csökkenti, egészen pontosan 3,8 liternyi vizet képes magába zárni egy négyzetméteren.  Szálmagassága 6,5 mm, összmagassága 8 mm. Tűzvédelmi besorolása: Cfl-s1-es.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek