Bizony nagyon sokat számít, hogy milyen hangulata van egy irodai helyiségnek. Különböző anyagok segítségével, könnyedén látványos design alakítható ki a helyiségben.

A Cleartex kínálatában megtalálható kétféle anyaggal tettük otthonosabbá, szebbé az Árukereső tárgyalójának még üresen álló falát. Törtfehér színű, hullámos mintát kiadó falpanelek kerültek a fal nagyobbik részére. Amellett, hogy kellemes a szemnek, kedvező akusztikai hatást is nyújt. A kivitelezése pedig olyan egyszerű, hogy mi magunk vállaltuk az elkészítését.

Célszerű felhelyezés előtt a padlón kirakni belőle néhány sor, hogy lássuk hogyan adja ki magát a mintázat.

A 3D panelek mellég került az egy méter széles Magic Wall, mely egy mágneses anyagú tapéta. Erre az itt dolgozók különböző figurákat, feliratokat helyezhetnek el. Ennek kivitelezése sem túl bonyolult. Az anyag maga, picit nehéz, ezért férfiak tudják jól a helyére illeszteni. Fontos, hogy a légbuborékokat kihúzzuk egy műanyag (azért, hogy ne karcoljuk meg a felületet) spakli segítségével.

Mellé még egy darts fal kerül majd, cégünk saját készítésében, fémkeretes, deszkaborítású, egy méter széles elem. Ezen kap majd helyet a darts tábla.

A sort pedig még másfél sáv falpanel zárja le.

Ennek elhelyezése még várat magára, így majd a teljesen kész falról is beszámolunk.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek