Új irodádat szeretnéd a céged stílusához igazítani? Szükséged van egy kis kreatív segítségre ahhoz, hogy friss megoldásokat, innovatív kiegészítőket és egy kis inspirációt tudj az iroda falai közé csempészni? Nálunk jó helyen jársz, mert az iroda design a mi terepünk!

Változatos és színes termékeket vonultatunk fel kínálatunkban, amiket nagyszerűen lehet hasznosítani, akár egyszerre többet is, egy iroda designjának körvonalazásakor. Mire gondolunk pontosan? A kreatív és inspiráló iroda enteriőrjébe például jól illeszkedik az írható tapéta, illetve a magic wall is, amiket jól ki lehet használni ötletelések, meetingek alkalmával. Az ötletek egyenesen a falra kerülhetnek, amiket egy mozdulattal el lehet tüntetni, ha már nincs rájuk szükség.

A falnál maradva, ne feledkezzünk meg az egyedi tapétákról, poszterekről, fotótapétákról vagy 3D faldekorációról se! Mindegyik termék ideális a karakteres iroda design megvalósításához. Ha azt szeretnéd, hogy az irodádat ne tévesszék össze másokéval, a kollégák és vendégek örömmel lépjenek be, ismerd meg termékeinket! A sornak nincs vége, keress minket bizalommal, és alakítsuk ki együtt az új iroda designt!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek