Vidéki ügyvédi irodába került a kiváló minőségű és elegáns melegburkolat. A Forbo, Flotex termékét választották, szürke színben, mely tökéletesen harmonizál a helyiségek modern, meleg-barna bútoraival és kiegészítőivel.

A Flotex elektrosztatikus “flocking” eljárással készülő különleges szőnyeg. Több, mint 80 millió, 6.6 típusú nejlon szál (flokk) van beültetve, betűzve egy négyzetméterre. Ennek köszönhetően a Flotex szőnyeg kiemelkedő mechanikai és tisztíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik.  

Elegáns, férfias padlóburkolat, ügyvédi irodában

A Flotex Boksz Cross plank formátumú padlóburkolat különleges hatással bír. Apró keresztekkel a felületén éri el ezt a színváltós hatást.

Tisztítása igen egyszerű, vízzel és tisztítószerrel történik. Mivel teljesen vízálló, így valójában ez egy mosható szőnyegpadlózat. A legtöbb szennyeződéshez háztartási szappan is elég, de más tisztítószer eltávolítja a tintát, olajat vagy egyéb foltokat (kávé, bor, tea, ketchup, stb)

Elegáns, férfias padlóburkolat, ügyvédi irodában

A nejlon rostanyagok nemcsak a hang elnyelését és a komfortosságot biztosítják, az allergéneket és a finom port is távol tartják. Élettartama hatszorosa az átlag textilburkolaténak.

Eleganciában sem lehet a nyomába érni, nem véletlenül választották ezt a burkolatot ebbe a nívós irodába.

 

 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek