A Cleartex Kft. által forgalmazott Forbo színes melegburkolatai keltették igazán életre Jankó Kata (Fabric Home) és Holló Gabriella terveit.

Projektjük a komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda, óvoda részének megújítása volt. A csodálatos tervezésnek köszönhetően, barátságos, élhető és élvezhető helyiségeket alakítottak ki az óvodában. A színes PVC burkolat megmutatkozik a négy vizesblokkban. Mind a négy helyiség külön színt kapott, így sárga, kék, piros és zöld színekre hangolt, vidám helyiségek születtek. További extra, hogy egyazon szín három színárnyalatát helyezték el a falakon. A kellemes színátmenettel idilli összhatást értek el.

A folyosókon végig futó út, a világos és sötétszürke PVC kombinációjából állt össze, az aranyos megoldás a mosdókban is folytatódik. Játékosság és kreativitás nagyszerű párosításaképp született meg ez az elképzelés.

A folyosó falait pedig kültéri fák, bokrok, tűzcsap és villanyoszlopok képei teszik mozgalmassá. A lépcsőházban látható egyedi tervezésű tapétát szintén a Cleartex Kft. tervezte és készítette a megbízók elvárásai alapján.

Amennyiben Ön is szeretne hasonlóan igényes és látványos terveket megvalósítani, keressen minket bizalommal. A padlótól egészen a mennyezetig ajánlunk egyedi megoldásokat.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek