Legyen szó egy elegáns étteremről vagy egy laza streetfood étkezdéről, ahhoz, hogy a hely népszerű legyen, a tulajdonosoknak nem csupán az ételek és a kiszolgálás minőségére kell odafigyelniük, hanem a környezet kialakítására is. Egy barátságos, kellemes vendéglátóegységbe értelemszerűen az emberek sokkal szívesebben térnek be, mint egy komor, elhanyagolt helyre. Éppen ezért nagyon is érdemes figyelmet fordítani az étterem kialakítására, különösen a falburkolatra, hiszen a falak állapota, színe nagy mértékben befolyásolja a hely összképét. Ha éttermet szeretnél nyitni, vagy felújítás előtt állsz, a falburkolat készítést bízd ránk!

A falburkolat készítés terén szinte bármit meg tudunk valósítani. Nálunk rengeteg megoldás közül válogathatsz, emellett pedig tapasztalt szakemberek lesznek segítségedre abban, hogy kellemes és barátságos környezetet tudj kialakítani a vendéglátóhelyiségben. Falburkolat készítés során szóba jöhet többek között az egyedi tapéta, poszter, de a 3D falpanel is, ami manapság az egyik legnépszerűbb falburkolási megoldások közé sorolható.

Egyes étteremtulajdonosok gyakran panaszkodnak a kevés fényre vagy a szűk térre, ami érthető, hiszen ezek a tényezők nincsenek túl jó hatással az emberek közérzetére, ezáltal a vendéglátóhely forgalmára. A falburkolat készítéssel ezek a problémák is orvosolhatók, mert például egy jól kiválasztott tapétával vagy poszterrel optikailag nagyítható vagy világosabbá varázsolható a tér. Így nem feltétlenül van szükség nagyobb átalakításra, falbontásra ahhoz, hogy a környezet vendégcsalogató legyen.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd közreműködésünket kérni a falburkolat készítésben, fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, legfőbb célunk, hogy munkánkban a maximumot nyújtsuk. Számunkra az a legnagyobb szakmai siker, ha az ügyfelek százszázalékban elégedettek a végeredménnyel. Ha szeretnél konzultálni velünk a falburkolat készítéssel kapcsolatban, vagy bővebb információkra lenne szükséged a szolgáltatásról, keress bennünket elérhetőségeinken!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek