Miért vennél újat, ha fel is újíthatod?

Még soha nem volt ilyen egyszerű a felújítási projektek kivitelezése.

A Cover styl Solarscreenjének köszönhetően könnyedén új életet lehelhetünk bútorok és belső falak, oszlopok, rég megkopott burkolatok felületébe. A Solarscreen egy rendkívül költséghatékony és kevés karbantartást igénylő vinyl burkolat, amely egyszerre gyorsan és egyszerűen elhelyezhető.  

Hatalmas előnye, hogy nem hátráltatja a már működő vállalkozás, iroda életét. Egy reggel felújított helyiség délutánra már használható. Könnyen tisztítható és karbantartható, további pozitív tulajdonsága, hogy a vinyl burkolat felülete antibakteriális. 

Ez a megoldás nemcsak a sík felületű telepítéshez használható, hanem akár 200% -ot is nyújthatunk az anyagon, hogy sokféle felülethez alkalmazkodjon. 

Dombornyomott mintái hiteles és valósághű hangulatot adnak vissza. Több mint 1000 színben, textúrában és mintában kapható, ami óriási választék. Fa-, bőr-, márványhatású, csillámos felületek, metál színek, UNI színek, természetes kő és textilek képezik ennek a széles választéknak az alapját. 

10 éves garanciát vállal a gyártó a lerakódás, a repedés és a sárgásodás ellen. További előnye, hogy UV sugarakkal és a tűzzel szemben ellenálló. Kis-és nagyforgalmú helyiségekben egyaránt használható, hosszú távú, tartós megoldást nyújt azok számára, akik szeretnék otthonuk vagy irodájuk stílusát felfrissíteni és ott egy új, modern designt kialakítani.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek