Az Incati felfedezte az újrahasznosítás új világát, vagyis lehetőségeit.

 

Már ami a Myriad szőnyegkollekciót illeti. Az ECONYL® fonal egy 100% -ban újrahasznosított anyag, amely nylon 6-ból készül. Az óceánokat szennyező műanyagokból, például halászhálóból nyert alapanyag újra és újra felhasználható, s így kel új életre a nylon fonal az Incati modulszőnyegeiben is.  

Az ECONYL® szál ugyanúgy néz ki, mint bármilyen más szál, de a mögöttes folyamat egészen más képet mutat: ez egy regenerált fonal, fenntartható jellemzőkkel, de ugyanazokkal a mechanikai és műszaki teljesítményekkel, mint a 6-os standard nylon. 

A szokásos 50×50 cm-es méretben érhető el, de kérésre egyéni méretekben is elkészítik (60×60 cm, 25×100 cm, 100×100 cm, 100×200 cm). 5 mm-es szálhosszal rendelkezik, hátlappal együtt 8 mm magasságú a szőnyeg. A bitumen alaplap üvegszál megerősítést kap, ami a méretstabilitást garantálja minden körülmény között.  

72 féle variációja létezik (Camou, Cloud, Speed, Paint, Raster, Script, Structure, Marble, Leaf) A 9 családban 8 féle színárnyalat található meg, bézs, szürke, kék árnyalatúak. Úgy gondolom, hogy ezzel a széles-spektrumú kollekcióval könnyedén lehet látványos burkolatot tervezni, legyen szó irodaházakról, hotelekről vagy egyéb köz-ill. magánlétesítményekről. 

Varsányi Brigitta


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cleartex/public_html/cleartexdesign.hu/wp-includes/functions.php on line 3778