A Halbmond név már több mint 130 éve a hosszú távú hagyományokon alapuló minőség szinonimája. Ennek megfelelően szőnyegeik sem okoznak csalódást. Kiváló minőség, évtizedekig tartó élettartam és káprázatos design jellemzi őket. 

A Halbmond név már több mint 130 éve a hosszú távú hagyományokon alapuló minőség szinonimája. Ennek megfelelően szőnyegeik sem okoznak csalódást. Kiváló minőség, évtizedekig tartó élettartam és káprázatos design jellemzi őket. A ChromoJet-szórónyomás-rendszert 1994 óta használják. Ez a számítógéppel vezérelt gép lehetővé teszi az egyedi minták kinyomtatását, létrehozván a szőnyeg-minták széles választékát. Fehér alapanyagra – több, mint 30 féle alapanyaguk van – nyomják rá az összes mintát, s akár 24 színt is képesek megjeleníteni.

Hexagon szőnyegmodulok nappaliban
Miért fontos mindez?

Mert a saját illetve cégünk egyéniségének kifejeződése nagyon fontos a mai világban. Ezáltal lehetőség nyílik az arculathoz illő padlóburkolat megalkotására. Bár a kollekciókból válaszható, designerek és grafikusok által tervezett szőnyeg-minták igen változatosak. Ezek között keresgélve is könnyedén találhat Önnek megfelelő ötletes és látványos melegburkolatot.

Beton- és téglahatású szőnyeg irodába

A Halbmond minden szőnyege kiváló minőségű poliamidból készül, és természetesen mentes az allergénektől, irritáló anyagoktól. Az allergiában szenvedők számára fontos az, hogy a textilszálak megkötik a port. Ez biztosítja, hogy a zavaró por-részecskék a padlón maradjanak, amíg a szőnyeget meg nem tisztítják. Kiválóan alkalmasak hotelek, irodák, butikok, mozik, kaszinók, tulajdonképpen bármely közület dekoratív burkolására. Két nagy típust különböztetünk meg a szőnyegek között, a velúrt és a vágott szőnyeget.A velúr szőnyeg 3-3,5 mm szálmagasságú és 550 grammtól indul. Ez erre nyomott minta színei élénkebbek, a kontúrok élesebbek és strapabíróbb, mint a nyírt szálú.A vágott szálú szőnyeg 5- 12 mm közötti szálmagasságú. Tanulmányok kimutatták, hogy a textil padlóburkolatok alapvetően előnyösebbek a kemény padlóval szemben. A stabil, rugalmas, nagy terhelésű hátlap minden egyes mozdulattal szisztematikusan elnyeli a testre ható nyomóerőket és ütéseket. Arra tudok csak buzdítani mindenkit, hogy bátran tervezzenek vele!

Ornamentikus mintájú szőnyeg étteremben

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek