Hiszem, hogy egész évben fogok tudni táplálkozni az idei Heimtextilen látottakból és hallottakból.

Konkrét 2020-as trendet nem mernék megnevezni, mert továbbra is hasít minden, amit megszokhattunk az elmúlt években. A dzsungel mintás tapéták, a geometrikus mintázat éppúgy, mint a fa-, beton-, cementlap-hatású felületek.

Egy biztos, hogy a környezettudatosan készülő, újrahasznosított alapanyagból előállított termékeké a jövő. Mindegyikre láttam példát, padlóburkolatra, tapétára, lakásdekorációkra, kiegészítőkre.
Hihetetlen, hogy mennyi mindent lehet újrahasznosítani. A plasztikot jól ismerjük, sajnos elárasztottuk vele a Földet. Évek óta használják szálkészítéshez, szőnyegekhez. Econyl névvel találjuk meg a mintakönyvekben.
De! Készül aloe levélből, kukoricából, préselt növényekből, használt farmerből, ananászból, parafából. Teljesen le vagyok nyűgözve ettől.

Heimtextil kiállítás 2020
Viszonylag sok indusztriális stílusban megépített standot láttam, ami azt mutatja, hogy ezt az építészeti stílust szívesen választják és kedvelik továbbra is Európában. Remélem, hogy itthon is nagyobb teret kap, mert bár irodák, irodaházak esetében találkozhatunk több ipari stílusú kialakítással, magánházak esetében ez még ritkábban fordul elő.

Heimtextil kiállítás 2020

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek