A heterogén PVC-k piacát színesítik az IVC melegburkolatai. A heterogén vinyl egy többrétegű padlóburkoló megoldás, amely nagyon sokféle mintázattal és számtalan tervezési lehetőséggel rendelkezik. Két méter és négy méter szélességű tekercsekben kapható. 

Az egyedi és vonzó fa mintázatú típusok, természetes melegséget hoznak minden helyiségbe. A kreativitás csak úgy szárnyal, a belső terek soha nem lesznek unalmasak, egyhangúak, ha a vidám színes PVC-re esik a választás. Bár a fa-hatású és a színes padlók közkedveltek és előszeretettel használják is azokat, a gyártó kínálatában található izgalmasabb termék is, ha valami különlegességre vágyunk.

Nevezetesen a Planet kollekció. Már a neve is beszédes. A megjelenés a kozmoszt idézi, sötét alapszínen csillámló, apró szemcsék. A kollekción belüli másik burkolattípus csiszolt kivitelű, amely a textil textúra illúzióját adja.

Bármely IVC heterogén burkolatra igaz az, hogy kiválóan illeszkedik a klasszikus vagy a modern belső térbe. Figyelemfelkeltő és stílusos, kellemes hangulatot kölcsönöz minden enteriőrnek. 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek