Van egy tuti receptünk rá, hogyan szakadj ki az arctalan tömegből.  Minden cég legfontosabb célja, hogy ott legyen vásárlói fejében. Mindig.

Van egy tuti receptünk rá, hogyan szakadj ki az arctalan tömegből.  Minden cég legfontosabb célja, hogy ott legyen vásárlói fejében. Mindig.

Mi tudatos koncepcióra építve segítünk megtervezni cége antréját és enteriőrjét. Még mielőtt átlépné cége küszöbét ügyfele, már abban a pillanatban rabul ejthető a figyelme. Igényes, logózható szennyfogó rendszereinkkel nem csupán tisztaságot garantálunk, hanem színvonalas első benyomást keltünk, már a bejáratban.

A falon megjelenő geometrikus mintához igazodó szennyfogó szőnyeg a Diageoban.
Logózott szennyfogó szőnyeg a Dorottya Udvar Irodaház bejáratában.

Egy kifejező padlóburkolat, látványos tapéta vagy egyedi marketing termék segítségével tovább fokozható az élmény.

A melegburkolatok kiválóan alkalmasak térszervező funkció ellátására. Legyen szó PVC-ről, linóleumról vagy szőnyegről általuk egy helyiség megszínesedhez, sőt, meg is „mozdulhat”, amennyiben kreatívan ötvözünk kétféle burkolattípust, például társítjuk a linóleumot a szőnyeggel vagy két eltérő szálhosszúságú szőnyeggel burkoljuk a teret. Figyelemfelkeltő és extravagáns eredményre számíthatunk.

Szőnyeg és PVC találkozása egy könyvtárban.
Térformálás modul padlószőnyeggel irodaházban.

PVC esetében pedig lehetőség van egyedileg nyomtatott padlóburkolat elkészítésére. Az Ön által választott fotó, grafika vagy logó jelenik meg a burkolaton tűéles minőségben.

Kevés olyan falburkolat létezik, mellyel szinte korlátlanul tudjuk formálni egy helyiség megjelenését. De, a tapéta ilyen! Mélységet, melegséget, stílust, hangulatot – és még folytathatnám a sort – tudunk teremteni egy jól megválasztott tapétával. Hét féle tapéta alapanyag, azaz felület áll rendelkezésre ahhoz, még a megálmodott egyedi fal a lehető legtökéletesebben szolgálja a céges arculatot.

Egyedi fotó alapján készült diólevél mintás tapéta a Keménydió bárban a szemben lévő falon. A jobb oldali falon egyedi fotó alapján készült poszter-tapéta.
2000 nm egyedi mintájú tapéta a Promenade Gardens Irodaházban. A recepció ajtaja is meg lett nyomtatva azonos mintával.

Egyedi marketing termékek alatt számos olyan kiegészítő értendő, melyek ízlésesen és szinte észrevétlenül megjelenhetnek cégünk falai közt. Lehetőség van lábtörlőkre, könyöklőkre vagy akár egy teljes ajtó megnyomtatására. Mindezt a lehető legmagasabb minőségben.

Bízd ránk az összes kreatív feladatot, az ötlettől a megvalósulásig!

 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek