Lakáskiadást- vagy eladást tervezel? Létezik egy olyan lehetőség, amely segít gyorsan és a lehető legjobb áron eladni vagy kiadni ingatlanodat. Ez a home staging, ami nem más, mint a lakás kiadásra, eladásra való felkészítése. Ez minden esetben megtérül és természetesen mindenki a saját pénztárcájához igazítja ennek büdzséjét. Az home stagingen átesett ingatlanok a piaci árhoz képest 10-30 %-kal drágábban kelnek el, 30 napon belül.

 

Jól tudjuk, hogy az első benyomás mennyire fontos. A látogató az első tíz másodpercben eldönti, hogy érdeklődőből előlép-e bérlővé vagy vásárlóvá?

Lássuk mi az az 5 + 1  alapvető szabály, amit ha betartasz, biztosan sikert aratsz!

1, Takaríts ki és pakolj el szépen! – Banálisan hangzik, ugye? Nem az! Kulcsfontosságú egy alapos takarítás.

2, Selejtezz! – A túlzsúfolt lakás nem éppen hívogató, sőt a sok kacattól kicsinek és nyomasztónak hat minden tér.

3, Válassz egységes alapszínt! – A friss festés szinte kötelező, amellett rengeteget segít a lakás összképének a javításán. Lehetőleg világos színt válassz, fehér, bézs , krém ideális lehet!

4, Alakíts ki egységes funkciókat! – Derüljön ki a helyiségről, hogy a nappali az a nappali és a háló az a háló. Ha egy helyiség többfunkciós, akkor jól érthetően különítsd el a különböző élettereket egymástól!

5, Készíts jó fotókat! – Láttasd a helyiségeket minél tágasabbnak, jó minőségű, éles fotókat készíts!

+1, Méretezett alaprajz és berendezett alaprajz – Már több ingyenes program van, amivel elkészítheted a lakásod alaprajzát, miután pontosan lemérted. Ezzel nagyon sok hasznos információt adsz át az érdeklődőnek, ami segít neki a döntésben.

   

A home staging mindenkinek ajánlott, aki komolyan veszi azt, hogy érteket adjon át vásárlójának vagy bérlőjének.