Hazánkban is elérhetők immár a környezettudatos és fenntartható módon, az egészségre, valamint a környezetre veszélytelen anyagokból készülő modul vinyl padlók.

Az LVT ma már egy nagyon közkedvelt burkolattípus, egy igazán rugalmas és sokat bíró innovatív melegburkolat. Megszólalásig hasonlítanak a természetes anyagokra, színben, erezetben és mintázatban. Vízálló, karcálló, könnyen tisztítható, átlagon felüli módon strapabíró anyag.

Inspiráló betéri környezet teremthető az IVC Moods kollekció elemeit használva.

A Chevron Basic mintázat az elmúlt években egyre népszerűbbé vált. Könnyű megérteni, hogy miért? Klasszikus, időtálló design ez.

A Honeycomb minta a vintage stílus modern értelmezése. Ez a minta játékos és könnyed módon ad karaktert a belső tereknek. 

A Basket Wave Small illetve a Basket Wave Slim texturált, négyzet alakú alakzatokat hoz létre. Ezeket a blokkokat egy kis deszka választja el egymástól 90 fokos szögben, ami kellemes és eltolódó ritmust hoz létre, így vezetve a szemet a padlón. A Basket Wave Block változat pedig egy kompakt, klasszikus padlómintázat. 

A Triangle, azaz háromszög minta az egyik legerősebb padlómintázat: a nagy, szögletes formák határozott jelenlétet és domináns ritmust sugároznak. 

A Diamond a gyémánt alakzatokat klasszikus kompozícióba helyezi, amely a mélység és az irány illúzióját hozza létre a padlón – ez egy lenyűgöző hatás. 

A Herringbone vagyis halszálkamintázat egy merész és magabiztos textúra. Rövid és középhosszú méretben illetve vastagabb és vékonyabb verzióban is elérhető. 

A Staggered Columns téglalap alakú deszkáit színes csíkkal kombinálja, így egy olyan padlóstílust alkot, amelyben a zen harmónia némi extravaganciával ötvöződik. 

Ezek között a markáns, figyelemfelkeltő minták között könnyedén megtalálhatjuk az enteriőrbe és a stílushoz leginkább passzoló burkolatot.   

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek