A munkahelyi hatékonyságot sok nézőpontból lehet vizsgálni. Bármely szempontból is közelítjük a kérdést, a megfelelő fizikai testtartás -még akár otthoni munkavégzés esetén is – megváltoztathatja vagy meghatározhatja a hatékonyságot.

Egy rossz ülőpozíció vagy egy teljes műszakos álló munkavégzés ergonómiai támogatás nélkül a rideg betonon könnyen vezethet fájdalomhoz, a teljesítmény romlásához. Igazolt tények bizonyítják, hogy mennyire fontos a változatos mozgás munka közben, ezért az ergonómia fejlesztések manapság kiemelt hangsúlyt kapnak.

A kemény padozaton történő állás komoly terhelést jelent a csípő-, a térd- és a boka-ízületeknek, akár a teljes gerincnek.

Egy 1,5 – 2 cm vastag, habszivacsszerű fáradtságcsökkentő szőnyeg mérsékeli az izmokat, szalagokat és az ízületeket érő stresszt. A puhább, párnázott felületen az egyensúly kialakítása miatti apró mozgások serkentik a vérkeringést, és ugyan kis mértékben, de mozgásba hozzák az egész testet, ami végeredményében kikényszeríti a helyes testtartás kialakítását és megőrzését. A Cleartex kínálatában szereplő Cushion Trax és Posture Mat biztonsági szőnyegek egyedi fejlesztésüknek köszönhetően nagy mértékben enyhítik a nyakat, a lábakat és a hátat érő diszkomfort érzetet és fájdalmat.

Cushion Trax | a legnépszerűbb, nagyterhelhetőségű, fáradtságcsökkentő és gyémántmintázattal csúszásmentesített konfekcionált és tekercses biztonsági szőnyeg

A jó testtartás

Cushion Ease Solid ESD | ESD ellen védett környezetben használható ergonómiai szőnyeg

Jó testtartás munkavégzés közben lehetséges

Aki sűrűbben vált az ülés és az állás között, az valószínűleg jobb egészségnek örvend, hatékonyabban tud dolgozni a munkahelyén, energikusabb marad a munkaidő lejárta után is, amikor helyt kell állni otthon.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek