Egy kamasz gyerek szobáját bizony nem mindig olyan egyszerű felújítani. Ha már felmerült az igény a gyermek részéről, hogy szobája új, menőbb, felnőttesebb design kapjon, akkor ideje lesz kézbe venni néhány tapétakatalógust. Mivel egy jól megválasztott tapétával gyorsan látványos változást érhetünk el.

Ezután már csak néhány kisebb bútort és persze a kiegészítőket kell hozzáhangolni a szoba miliőjéhez.

Az ideális tiniszobai tapéta átmenet a színes, kisgyermeknek szóló típusok és a komoly, felnőttes tapéták között. Legjobb, ha olyan mintát sikerül választani, ami hosszú évekig a falon maradhat.

 

Ilyen jolly joker a geometrikus mintás tapéta. Egyaránt található közöttük lányos, illetve fiús színvilágú. Ez a színpompás játékosság garantálja, hogy a szoba hangulata ne legyen unalmas.

A dzsungel minta egyrészt nagy divat még mindig, másrészt mozgalmasságot, életet visz bármely helyiségbe. Bevállalós csemeték szobájába ez a nyerő választás.

 

A fekete-fehér kombináció egy olyan megnyugtató páros, amellyel szinte lehetetlen melléfogni. Letisztultságot és természetességet áraszt. Ehhez a két alapszínhez bármilyen élénk színt vagy színeket mellérendelhetünk, tökéletesen fog mutatni. 

 

A fát, téglát, terméskövet, graffitit utánzó tapéták töretlenül népszerűek. Előnyük, hogy a tapétázott falon további dekorációk, képek nyugodtan elhelyezhetők, ami nem válik a tapéta hátrányára. Hosszú évekig dekorálhatja a gyerekszoba falát, mert a tapéta stílusához illő új bútorzattal a későbbiekben ismét felfrissíthető a szoba enteriőrje.

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek