Otthonunk falainak díszítése elég hosszú időre nyúlik vissza. Szülők és nagyszülők aranyozott rámás képei még ma is sok falon lógnak a tisztaszobában. Innen nézve hatalmas utat járt be a képekkel való faldekorálás. Ez a tradíció mára elkopni látszik, helyette saját és lakásunk stílusát tükröző fali képekkel tesszük hangulatossá az enteriőrt. Nincs olyan helyiség, aminek légkörét ne lehetne pozitívan befolyásolni jól megválasztott képek segítségével. 

Nonfiguratív, kortárs festmények, növényeket vagy állatokat megjelenítő képek, portrék, tájképek eltérő témák ugyan, de mind-mind nagyon népszerűek, ha faldekorációról beszélünk.

 

Nincs olyan helyiség, aminek légkörét ne lehetne pozitívan befolyásolni jól megválasztott képek segítségével. Még a legkisebb helyiségbe is jól illenek.

Legnépszerűbb helye a nappaliban van. Lehet egy- vagy többrészes a faldekor, keretes vagy keret nélküli a kép. Még elegánsabbá vagy épp extravagánsabbá tehető az étkező, egy színpompás festménnyel a fókuszban. A hálószobában szintén pazar látványt nyújt, kiváltható vele meghitt, romantikus vagy épp nyugtató, ellazító hangulat.

Képsorozat nem csak vízszintesen helyezhető el egy falon, hanem nagyon jól mutat függőlegesen is. Optikailag nyújtja a teret és az sem válik hátrányára, ha egy diszkrét, mintás tapéta adja a hátteret hozzá.

  

Dolgozószobában vagy a tanuló-asztalnál nagyon inspiráló lehet, segíti a gondolkodást egy színes képsorozat. A képek témái kapcsolódhatnak egymáshoz, egy adott témát dolgoznak fel, mint például a nyár, nyaralás, tenger. Ez teljesen személyre szabható.

 

Motivációs szövegekkel készült képek akár otthon, akkor irodákban vagy oktatási intézményekben kiválóan alkalmasak arra, hogy megszépítsék a környezetet, miközben ösztönzően hatnak az emberre.

Ha nem vagy biztos abban, hogy mit szeretnél vagy mi illik a lakásod, irodád stílusához, keresd kollégáinkat, akik mindenben segítenek!

https://myfloor.hu/vaszonkepek

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek