Innovatív tervezésű padlóburkolat, egyedi kinézettel. Ez a OneFlor. Könnyű tervezés, még könnyebb kivitelezés és nagyszerű design jellemzi.

Innovatív tervezésű padlóburkolat, egyedi kinézettel. Ez a OneFlor. Könnyű tervezés, még könnyebb kivitelezés és nagyszerű design jellemzi.

Egy forradalmi megoldásnak köszönhetően (ECOTECTURE™ és ECOPROTEC™ technológiák használatával) egy többrétegű burkolatot hoztak létre a gyártók. A különböző textúrák, fa, kő, beton, HD minőségben kerül a felületre.

A OneFlor luxus padlóburkolat ragasztás nélkül lerakható, nagyon könnyen felszedhető így problémamentesen áthelyezhető, ha erre van szükség.

Példátlan stabilitása az ECOTECTURE™ több rétegű tulajdonságnak köszönhető. Minden egyes réteg úgy van megtervezve, hogy együtt tökéletes hangszigetelést és stabilitást nyújtsanak.

Egyszerűen tisztán tartható, enyhe mosószeres vízzel felmosható még a legforgalmasabb helyiségekben is. Ez a burkolattípus ellenáll a karcolásoknak és antibakteriális felülettel rendelkezik. Továbbá tanúsítottan alacsony VOC és a ftalát-mentes eljárással készül.

Három kategóriát különböztetünk meg a OneFlor-on belül, a 30-as, 55-ös és 70-es típusokat. Ezek azután tovább bonthatók:

     1, ECO 30 és ECOCLICK 30

                0,3 mm-es koptatórétegű, Bfl-s1 tűzállósági minősítésű

     2, ECO 55, ECOLAY 55 és ECOCLICK 55

               0,55 mm-es koptatórétegű, Bfl-s1 tűzállósági minősítésű

               húszféle szín, illetve fa- vagy betonhatású design jellemzi

     3, ECO 70 és ECOLOCK 70

               5 mm vastag, 0,7 mm-es koptatórétegű, Bfl-s1 tűzállósági minősítésű

               hatféle színben, fémes, karcolt mintázattal érhető el

Különleges megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek a LOOM család szőtt hatású felületével. A burkolat szabadon formálható, méretre végható. A görgős szék használat vagy bútorlábak nem tesznek benne kárt. Ezért egyaránt ajánljuk közületek és családi házak részére, ha egy igazán különleges és színes enteriőrt szeretnének kialakítani.

 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek