Egy padló, amit könnyű lerakni és még karbantartani is? Igen, létezik ilyen burkolat, ez pedig nem más, mint a laminált padló
A minőségi laminált padló használata, az alapanyag sokoldalúságának köszönhetően, akármelyik helyiségben lehetséges. Mivel a laminált padló vízálló változatban is kapható, ezért még vizesblokkba is illik. Jóval kényelmesebb megoldás, mint egy hideg csempékből álló burkolat, még fürdőszobaszőnyeg sem kell hozzá, hiszen nem csúszik és a láb sem fázik rajta.

Laminált padló egyedi igények szerint is

A minőségi laminált padló hőszigetel, zajszigetelő, kellemes tapintása van, tehát a privát terekben, hálószobákban vagy nappaliban is megállja  a helyét. Nem véletlenül készül megannyi színárnyalatban és mintában, mert mindenhol kamatoztathatóak az előnyös tulajdonságai. A minőségi laminált padló lehet fautánzatú, kőmintás, de semleges, visszafogott színekben is meg lehet vásárolni, attól függően, kinek melyik illik az elképzeléseibe. Lehet férfias, vidám, gyerekszobába illő vagy elegáns is.

Laminált padló egyedi igények szerint is

Nálunk teljes mértékben egyedi igények alapján is elkészíthető a laminált padló, ha a kínálat mégsem bizonyul elegendőnek. Ha ilyen burkolatot tervezel, bízd ránk a tervezést és a kivitelezést is!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek