A Cleartex Kft. 25 éves születésnapja alkalmából április 24-én ünnepélyes megnyitóval avattuk fel a Cleartex Design név alatt, új bemutatótermünket, Budaörsön, a Gyár u. 2. szám alatt található ipari parkban.

Azzal a céllal hoztuk létre a helyet, hogy a tervezők, belsőépítészek, kivitelezők és természetesen magánszemélyek is profi, szakmai segítséget kapjanak kollégáinktól terveik megvalósításához.

Nagyon színes és inspiráló környezetben fogadunk mindenkit hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig. Nekünk felteheted kérdéseid a padló-, illetve falburkolatokról, egyedi kiegészítőkről. Ha bizonytalan vagy a stílusban vagy a színekkel, mintákkal kapcsolatban és nem tudsz választani, lakberendezőink segítenek a döntésben. A bemutatóterem enteriőrjét igyekeztünk úgy megtervezni és kialakítani, hogy ide bármikor betérhessenek a tervezők, akár ügyfeleikkel együtt.

A tapéták és szőnyegek textúrája megtapintható, a színek, árnyalatok összehasonlíthatók, hiszen egy termék színe mindig más a monitoron, mint élőben. A megannyi mintán túl, ihletet meríthetsz még katalógusokból és termékminta-könyvekből is (melyek esetenként elvihetők). 

 

Az egyediség, szintén nagy hangsúlyt kap nálunk. Bármilyen álmot, elképzelést meg tudunk valósítani, legyen szó egyéni mintával nyomott PVC-ről vagy egyedi fotótapétáról. Saját grafikus kollégánk készíti el a vágyott dizájnról a látványterveket. A tervezéstől, a gyártáson át a kivitelezéig minden munkafolyamatot mi végzünk el.

Várunk tehát szeretettel Budaörsön, a Gyár út 2-ben, ahol odafigyelés, szaktudás és egy jó kávé mellett segítünk Neked tervezni és megvalósítani. Te csak az álmod hozd!