A Magic Wall, a 2018-as év új és nagyon hatásos fegyvere. Egy mágneses adathordozó ez tulajdonképpen, ami hozzájárul a dekoratív belső megjelenéshez. Sokoldalúan felhasználható és tartós eszköz.

A Magic Wall, a 2018-as év új és nagyon hatásos fegyvere. Egy mágneses adathordozó ez tulajdonképpen, ami hozzájárul a dekoratív belső megjelenéshez.

Lehetővé teszi, hogy az irodák, hotelek vagy üzletek újra és újra alkalmazzák, s ha szükséges áthelyezzék a grafikákat és az üzeneteket. Költséghatékony megoldást kínál a kiskereskedelmi POS márkaépítésre, ahol az információkat rendszeresen frissíteni kell. A Magic Wall használatával a kiskereskedők, az éttermek, a rendezvényszervezők gyorsan és alacsony áron képesek megváltoztatni vizuális marketing eszközeiket, növelve a promóciós anyagok hatékonyságát. A Magic Wall egy ragasztható mágneses alapot egyesít nyomtatható vasfóliákkal, amelyek alkalmasak öko-oldószeres és oldószeres tinták, valamint UV tintasugaras és latex tintasugaras nyomtatásra.

Ez egy folyamatosan frissíthető mágneses felület. Használóit arra ösztönzi, hogy válasszanak akár egy falat, egy ajtót, egy üvegportált, vagy hengeres alakot, ahová elhelyezik ezt a remek falburkolatot, hogy aztán kreatívan és szabadon használják fel igényeik szerint.

Az alapanyag különböző formátumokban és vastagságokban kapható, amelyre ferro-filmet helyeznek el. A bármikor pillanatok alatt cserélhető „feltét” könnyedén formára vágható. Ez lehet szabályos alakzat: négyzet, kör, téglalap és bármilyen extrém formájú.Lehetőség van roll-up-ot készíttetni ezzel a felülettel, ami ugyancsak nagyon hasznos a vállalkozások számára. Némi kreativitással számtalan módon használható ez a termék. Próbáljátok ki Ti is!

Technikai adatok itt érhetőek el:

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek