A posztertapéta szóra minden 1970 után született embernek beugrik a „pálmafás” és „a nyári erdő” poszter. Nem csoda, hiszen minden ötödik panellakás vagy családi ház falát díszítette addig ez a csodás kép, amíg a fal le nem dobta magáról.

A posztertapéta szóra minden 1970 után született embernek beugrik a „pálmafás” és „a nyári erdő” poszter. Nem csoda, hiszen minden ötödik panellakás vagy családi ház falát díszítette addig ez a csodás kép, amíg a fal le nem dobta magáról.

Majd eltűntek. De csak egy időre, mert napjainkban újra népszerűvé váltak, azzal a nagy különbséggel, hogy mind anyaguk mind mintázatuk más lett, friss, merész, divatos.

Viszontláthatjuk klasszikus festmények, híres városok vagy absztrakt minták sokaságát is otthonunk falán. Állatok és növények, járművek, egyedi struktúrák, 3D hatású rajzolat is megjelenhet a fotótapétákon. Sőt! Saját magunk által tervezett grafikákat, illetve általunk készített fotókat is tudnak az alapanyagra nyomtatni, hogy aztán ez legyen a szoba éke.

Ügyeljünk arra, ha egész falat borító poszter kerül be egy helyiségbe, lehetőleg ne takarják el nagy méretű bútorok, mert csak így tud érvényesülni a látvány. Ebből következik, hogy bármilyen egyedi méretben is el tudják készíteni a kívánt posztertapétát.

Nagyon közkedveltek a világ-poszterek. Nemcsak közületi felhasználásra, például egy irodaház kávézójába ajánlott, hanem otthonra is. Kamasz gyerekek szobáit is rendkívül jól feldobja, de egy háló vagy nappali falán is Pazar látványt nyújt.

Sokan szeretik a természetet ábrázoló képeket, illetve a „valamilyen hatású” tapétákkal ötletes dizájnokat, szuper hatást kelthetünk a helyiségekben. A nyers-tégla hatású tapétaposzter ideális ipari stílus alaphangulatának megteremtéséhez. A könyvespolc-hatású nagyon jól mutat dolgozószobákban, de ebből felesleges teljes hosszában burkolni a falat, elég belőle csupán egy szakaszt.

A beton a lakberendezésben évek óta hódít, mind kiegészítőkben, mind nagyobb felületeken. Jó alternatíva a beton-hatású posztertapéta akkor, ha követjük a trendet és egy vagány, modern helyiséget álmodtunk meg.

Rozsda-hatás, fa-hatás, csempe-hatás, graffiti, horgolás, újságpapír…a felsorolásnak közel sincs vége. Ha a linkre kattint, elmerülhet a millióféle, szebbnél-szebb posztertapéta nézegetésében. https://myfloor.hu/fototapeta

 

A 3D posztertapéta egy új őrület. Fantasztikus térhatásokat tudunk elérni általuk. Allék, csigalépcsők, lugasok, barlangok nyílhatnak a nappaliból. Léteznek geometrikus vagy épp totálisan absztrakt formák, ezekkel kiválóan fel lehet dobni irodák, iskolák aluláját, de más közösségi intézményekben nagy favorit lehet.

Ha nem sikerül döntenie, keresse szakértő kollégánkat.

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek