A Moduleo® a belga IVC Group vezető, kiváló minőségű moduláris vinyl padlóburkolata, lakossági és kereskedelmi használatra. 

A belső térnek tükröznie kell a személyiséget akár az otthonunkról, akár a munkahelyünkről van szó. A Moduleo termékcsalád lenyűgöző minőségű vinyl padlóburkolatokat kínál, mindezt a stílusok széles skáláján.

Három nagy csoportja létezik az IVC LVT-nek, a 40-es, 55-ös és a 70-es, ami egyébként szabadon fektethető, loose lay típus. Az 55-ös család további három csoportra bomlik, Woods, Expressive és Impressive fantázianévvel szerepelnek. 

A Moduleo 40 ötvözi az eleganciát és a tartósságot. A természettől ellesett legszebb fa- és kőmintázatú felületek közül, több mint 30 mintázat állt elő. A 0,40 mm vastag kopásréteg karcolás, folt, víz és kopásálló. Könnyű és közepes kereskedelmi forgalomhoz alkalmas padlótípus. 

A Moduleo 55 Woods a legtisztább formában utánozza a fát, mind színében mind szerkezetében. Van egy kis mintaismétlés, így bármelyik designra esik a választás, az eredmény hibátlanul természetes lesz. 

A Moduleo 55 Expressive a képzelet és az innováció csodás keveréke. 12 különféle designt vonultat fel a naturálistól az elvontabb formákig. 

A Moduleo 55 Impressive, valóban életre kelti a természetet a szobában. 35 féle csodálatos minta közül lehet választani. Erősebben strukturált a felülete, mint az Expressive-é. A Moduleo 55-ös burkolatok mindegyike 0,55 mm vastag koptatórétegű, karcolás, folt, víz és kopásálló. Ideális közepes és magas kereskedelmi forgalomhoz. 

A Matrix 70 Loose lay lapok az irodai, kiskereskedelmi és vendéglátóipari projektek esetében kiváló és problémamentes megoldást jelentenek. A deszkák és lapok könnyen emelhetők, eltávolíthatók és újra felhasználhatók. Nem kell megszakítani az üzleti tevékenységet a padló telepítéséhez, ezáltal időt és pénzt takaríthat meg. A 0,70 mm vastag kopásréteg karcolás, folt, víz és kopásálló. Nagy forgalmú kereskedelmi használatra lett tervezve.

A Matrix 70 Loose Lay előnyös ergonomikus tulajdonsággal bír, kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, és meleg érzetű a láb alatt. Sőt, a vastagabb hátterének köszönhetően a Matrix 70 Loose Lay könnyen kombinálható a szőnyeglapokkal így tágítva a kreatív tervezési lehetőségeket a belsőépítész számára. 

Mindegyik termékre igaz, hogy a piacon a legjobb méretstabilitással büszkélkedhet. Ezt a két réteg üvegszálnak köszönheti, mely minden LVT-ben megtalálható. Vízálló, könnyen telepíthető, strapabíró és egyszerűen karbantartható. Nem véletlen, hogy ezek a padlók ennyire kedveltek.A hővezetőképesség tekintetében is az LVT padló szintén megéri az árát. A hideg, kemény kőpadlóktól eltérően az LVT mindig meleg és puha tapintású. Legyen nyár vagy tél, ez a padló mindig magas komfortérzetet nyújt. 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek