Az új munkakultúrának megfelelő irodai környezet kialakításához ma már hozzájárulnak az igényes, színes bútorok és szőnyegek. Sajnos még mindig a szürke színt preferálják a közületekben, főképp, ahol nem működnek együtt belsőépítészekkel a tulajdonosok.

Modulszőnyeg a Nr.1 burkolat

Lépjünk ki hát a komfortzónánkból! A modulszőnyegekkel remekül lehet színeket és formákat kialakítani. Irodai környezetben növeli a kreativitást, a nagy, egybefüggő tereket kiválóan megtöri, amikor egy-egy színes szőnyegszigetet hozunk létre. Szállodák esetében a tisztíthatóság és könnyű cserélhetőség lehet az egyik fő meggyőző érv a modulok mellett. Ha maradandó sérülés éri a szőnyeg egy részét, akkor csak azt az egy modult kell kicserélni, amit érint a sérülés. Irodaházak hosszú, unalmas folyosóit nagyszerűen fel lehet dobni a padló-és falburkolatok összehangolásával. Más és más hatást érhetünk el a szálösszetétel, szálvastagság és – hossz megválasztásával. Összeköthet vagy szétválaszthat tereket. A választott szín pedig befolyásolj a hangulatot és a közérzetet.

Modulszőnyeg a Nr.1 burkolat

Modulszőnyeg a Nr.1 burkolat

Irodai használatnál fontos szempont, hogy bírja a nagy forgalmat. Strapabíró, a görgős székek könnyedén mozognak felületén és nem koptatják ki. Az is lényeges, hogy a legmagasabb tűzvédelmi besorolással bír ez a burkolat.

A modulszőnyegek szabad teret engednek az önkifejezésnek és kreativitásnak, segítségükkel megvalósítható bármilyen, egyénre szabott terv, elképzelés

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek