Sokszor hallom, hogy az alapján terveznek az építészek, belsőépítészek, amit már megszoktak. Ami kéznél van. A polcon lévő sok éves mintakönyvből, mert egész egyszerűen nincs idejük a gyártói honlapokat böngészni az újdonságok kapcsán.

Pedig higgyétek el, nagyon megéri, mert fantasztikus burkolati megoldásokkal rukkolnak elő minden évben a melegburkolatok piacán.

Íme néhány példa, igazi csemegék, melyekkel a padló vagy akár a fal megelevenedik.

Az Incati különlegessége a Normandy szőnyeg, váltakozó szálmagassággal egyedi optikai hatást kelt, hullámzó és dinamikus stílusú padlót kreálhatunk belőle. Tekercses és plank (25×100 cm) formában is elérhető.

Az IVC látványos Moduleo 55 Shades vinylje megszólalásig hasonlít a valódi fa padlóra. 2,5 mm vastag, padlófűtéssel kompatibilis. 49.3 x 49.3 cm-es lapjait nem csupán a padlón, hanem akár a falon is lehet alkalmazni. Melegséget kölcsönös bármilyen enteriőrnek.

A Forbo Novilon Viva goldlab elnevezésű terekcses PVC-je geometrikus mitázattal feldob minden teret. Lakossági és közületi felhasználásra egyaránt alkalmas. 2,4 mm-es burkolat, amely csendes, komfortos és figyelemfelkeltő.

Az IVC Zip it kollekciója által színes, játékos tereket lehet tervezni. A chevron minta klasszikusnak számít, ez mégsem zárja ki azt, hogy friss, fiatalos és lendületes enteriőr szülessen ezen szőnyegek felhasználásával.

Amennyiben segítségre, információra lenne szükséged, keressétek bizalommal melegburkolati szaktanácsadóinkat.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek