A melegburkolat tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, mely különböző típusú, kopásállóságú, és felületű burkolatot értünk.

A PVC / LVT, a linóleum és a padlószőnyeg, legyen szó moduláris vagy tekercses típusról rendkívüli előnyökkel bír:

Modulszőnyeg a Nr.1 burkolat

1, Hosszú élettartam

Ellenáll az UV-nak, nem veszít színéből hosszú évekkel később sem a burkolat.

2, Komfortos és kényelmes

Meleg és puha érzetet biztosít a talpunk alatt.

3, Nagy igénybevételnek kitett helyiségekre tervezett

Magánházak és lakások, illetve több száz vagy ezer négyzetméter felületen is alkalmazható. Nagyon magas, Class 33-as vagy 34-es kopásállósággal bírnak a jó minőségű melegburkolatok.

4, Higiénikus és könnyen tisztítható

A PVC és a linóleum felületi védelmének köszönhetően antibakteriális, ill. antisztatikus. Tisztítása egyszerű, mosószeres felmosószerrel történik. A minőségi szőnyegek szála anyagában színezett polyamid, így soha nem veszít színéből és könnyedén tisztán tartható porszívózással.

Bio-burkolatot falra, padlóra!

5, Környezettudatos

Bármely típusról beszélünk, ma már minden gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy környezettudatos módon, minimális vagy sokszor zéró hulladékképződéssel készüljenek termékeik. A PVC lágyító-, azaz ftalátmentes technológiával készül. Mindegyikre igaz, hogy VOC mentesek (illékony szerves vegyület a VOC)

6, Gyorsan és könnyen lehet vele burkolni

A ragasztható típusok mellett néhány éve már megjelentek a piacon az ún. loose lay típusú burkolatok, melyeket ragasztóanyag nélkül, szárazon lehet fektetni.

7, Esztétikus, ízléses

PVC és linóleum esetében megannyi, gyönyörű, a természetesen anyagok ihlette minta közül választhatunk (fa, kő, márvány, terrazzo, cement, stb.) a szőnyegek esetében pedig az UNI színektől kezdve a vegyes színű szőnyegeken át, egészen a digitális megnyomott felületekig válogathatunk a designok között.

8, Padlófűtéssel kompatibilis

Ez csupán a ráadás. Komoly gyártók esetében az összes terméktípusra igaz, hogy padlófűtésre helyezhető. De vigyázat, ez a fűtőfóliára már nem igaz.

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek