A PVC padlók hallattán a legtöbb embernek a húsz, harminc évvel ezelőtti hagyományos burkolatok jutnak eszébe, amik nem éppen ízléses kinézetükről voltak híresek. Régen inkább a funkciót vették figyelembe, ezért sokan kötöttek kompromisszumot ezekkel a burkolatokkal. Napjainkra e téren az elvárások igencsak átalakultak, és a funkció mellett egyre nagyobb figyelmet kap a PVC padló kinézete, hiszen jelentős mértékben befolyásolja a belső terek hangulatát. Egy gondosan kiválasztott burkolattal igazán lenyűgöző hatást lehet elérni. Ha Te még nem találtad meg az igényeidnek megfelelő burkolatot, fedezd fel az általunk kínált lehetőségeket!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, és azzal, hogy a PVC padlók mennyire befolyásolják a terek látványát, igyekeztünk olyan burkolatokat összeválogatni, amik teljes mértékben megfelelnek a kor követelményeinek. Velünk bátran elengedheted a fantáziád, mert a letisztultabb dizájn mellett egyedi grafikával ellátott PVC padló felületet is létre tudunk hozni. Bármilyen színben, mintázatban megálmodhatod azt a burkolatot, amit szívesen felhasználnál éttermed, irodád kialakításához. Nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd olyan PVC anyaggal, ami esztétikai szempontból nem felel meg az igényeidnek.

A PVC padló kialakításához felhasznált burkolataink természetesen az igényes kinézet mellett strapabírók is, így bátran ajánljuk olyan helyekre, ahol szükség van masszív, ellenálló padlófelület kialakítására. Hosszú éveken át kiszolgálnak, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni az általunk kínált megoldásokban.

A PVC padlókra mi dizájnelemként is tekintünk, ennek megfelelően is alakítjuk ki a burkolatok választékát. Ismerkedj meg weboldalunkon az általunk kínált lehetőségekkel, és válaszd ki azt a megoldást, ami megfelel az elvárásaidnak! Ha bővebb információkra lenne szükséged a PVC padlókról, esetleg segítséget kérnél a választásban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek