Nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén. Ez rengeteg mindent befolyásol, meghatározza az egész napi közérzetet, hiszen rengeteg időt töltünk az irodában. Hogyan is teljesíthetnénk jól, ha nem érezzük magunkat felszabadultnak?

Ha Te is érzeted már azt, hogy az iroda alapvetően rendezett, mégis hiányzik valami, akkor a legjobb helyen jársz! Profi lakberendezőink a kreatív szaktanácsadás során felmérik az igényeidet, majd segítenek megteremteni a harmóniát, hogy igazán otthonos légkörben végezhessétek a feladataitokat kollégáiddal.

Gyakran előfordul, hogy az emberek elégedetlenek a munkahely hangulatával, de nem is igazán tudják megfogalmazni, hogy miért. Szép a tapéta, puha a szőnyeg, újak a bútorok, mégis hiányzik valami ahhoz, hogy igazán barátságos legyen? Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot kreatív szaktanácsadásra! Bízd magad tapasztalt lakberendezőinkre, akik hozzáadják az irodához azt a pluszt, amire szükséged van!

Érdeklődj bátran a kreatív szaktanácsadással kapcsolatos részletekről, melyhez keress fel minket megadott elérhetőségeinken, illetve regisztrálj nálunk a https://cleartexdesign.hu/reggeli/ menüponton keresztül!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek