A Grabo Silver Knight rugalmas padlóburkolót kézenfekvő megoldás az egészségügyi intézmények számára. A TECH Surface nevű, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően önfertőtlenítő tulajdonsággal bír. Ezt a védelmet a Nanoezüstből és NanoTiO2 részecskékből álló dupla- védelmi-rendszer biztosítja.

Vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A nano-ezüst – elpusztítja a baktériumokat. Az ezüst természetes fertőtlenítő, az ezüstionok folyamatos diffúziója miatt elpusztulnak a baktériumok, a vírusok és a gombák. A nano-titándioxid fotokatalizátorként funkcionála folyamatban. UV fény hatására a fotokatalizátor gerjesztett állapotba jut, erős oxidációs közeget hoz létre, amely lebontja a szerves anyagokat.

A Silver Knight Dimond Tech egy 2,00 mm vastagságú heterogén padlóburkolat, amely a fenti tulajdonságokon túl kiváló kopásállósággal, alacsony maradó benyomódással, extrém folt- és vegyszerállósággal valamint Bfl-s1 tűzállósági bevizsgálással rendelkezik.

A Silver Knight akusztikai verziói az Acoustic 9 és az Acoustic 7.

A Silver Knight Acoustic 9 termék egy 3,40 mm vastagságú, 0,9 mm koptatórétegű, míg a Silver Knight Acoustic 7 termék egy 3,20 mm vastagságú, 0,7 mm koptatórétegű akusztikus padlóburkolat.

A Graboplast új terméke, a Silver Knight Tempo kifejezetten a járvány elleni védekezésre készült, hiszen elsősorban ideiglenes kórházi padló burkolatként használható, de tartós lakossági felhasználásra is ajánljuk.

A Grabo Silver Knight baktericid és virucid felülete mostantól elérhető költséghatékony módon is, amelynek segítségével vegyszermentesen támogatható a takarítási protokoll.

A felület további előnyös tulajdonságai közé tartozik a könnyű takaríthatóság és a légtisztító funkció. 

 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek