Kész az iroda, de mi kerüljön a kollégák lába alá? Nézd meg, hogy mit kínálunk mi design szőnyeg témában, ha nem vonzanak az áruházak kommersz termékei!

Design szőnyegeink között vannak mindent beborító, modern padlószőnyegek, amik lehetnek látványosak és visszafogottak, egyszínűek és mintásak, de az biztos, hogy zajtalan közlekedést és jó meleget biztosítanak. Ám emellett nálunk modul padlószőnyeg is helyet kapott a kínálatban, ami a stílusos megjelenésen felül praktikus megoldást is kínál az irodai használathoz.

A padlószőnyegek magánlakásokba, hotelekbe, hostelekbe is nagyszerű választásnak bizonyulnak, hiszen praktikusak, könnyen kezelhetőek és sokoldalúak is, de mégis többet nyújtanak egy sima, bolti szőnyegnél. Akár egyedi mintában is megrendelhetőek.

Akinek a szőnyeg nem faltól-falig tartó felületet jelent, annak ajánljuk a klasszikus design szőnyegeinket változatos méretben és formában, kizárólag neves gyártók raktáraiból. Nappaliba, előtérbe, gyerekszobába, dolgozószobába, üzletbe, irodába egyaránt ideálisak, ha stílusos színfoltra van szükség a padlón!

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek