A geometrikus formák a szőnyegtrendekben is hódítanak. Ugyanez igaz, a szürke színű burkolatokra. Valahogy nem lehet őket megunni, még mindig a szürke különböző árnyalataira esik leggyakrabban a választás. 

A Tessera Nexus szőnyeg külleme a fémhálós felületet ötvöz kifinomult vonalvezetéssel. A legkülönfélébb irodai és közületi felhasználásra egyaránt felhasználható burkolat. A Nexus megfelel az M12 puha padlóburkolatok Ska kritériumainak, sőt 59% -ban újrahasznosított anyagot tartalmaz. A tartósság és a színtartóság érdekében 100% Invista Antron® Lumena színezett poliamid 6,6 fonalból készül.

A megfelelő szőnyeg kiválasztása körültekintő tervezéssel és átgondolt szempontok szerint történik, hiszen hosszú időre meghatározza a helyiség hangulatát és stílusát. Fontos tehát, hogy vásárlásnál figyelembe vegyük a kiszemelt szőnyeg tulajdonságait.

Különböző helyiségek különböző textúrájú szőnyegeket kíván, attól függően, hogy milyen igénybevételnek van kitéve a szőnyeg. Az erősebben igénybe vett helyekre sűrűbb szövésű, hurkolt szőnyeget érdemes választani, míg a hosszú, vágott szálú, lazább szerkezetű szőnyegeket a kevésbé igénybe vett enteriőrökbe javasoljuk. A Nexus hurkolt szálú szőnyeg 3,1 mm szálmagasságú, az alaplappal együtt 6,3 mm-es. Mérete: 50 x 50 cm modulok.

GUT besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Tessera összes termékcsaládján elvégezték a legújabb és legszigorúbb vizsgálatokat a vegyi anyagok és a káros anyag kibocsátás tekintetében a fogyasztók biztonságának biztosítása érdekében. A Nexus könnyen kombinálható az Allura Flex vinyl-lapokkal is, ugyanazzal a ragasztóval rögzíthetők és nem szükséges semmilyen váltóprofilt alkalmazni közöttük. Továbbá a gondos tervezésnek köszönhetően, kompatibilisek a korábbi szőnyegekkel, a Nexus kilenc új designja jól illik a korábban választott szőnyegekhez is. 

Varsányi Brigitta

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek