Látványos burkolás padlón és a falakon!

Nem ismerünk lehetetlent, ha az ügyfél igényeiről van szó.

A Cleartex Kft.nél megvásárolni kívánt burkolatok értékesítését 3D látványtervekkel is támogatjuk, ha szeretné a megrendelő.

Burkolatkiosztási tervet tud készíteni Varsányi Brigitta lakberendező kolléganőnk. A padlóburkolaton túl, a falakra is fókuszálunk, ahol egyedi tapétával tudjuk még kellemesebbé, otthonosabbá varázsolni az irodai környezetet.

Egy közelmúltbeli projektünkben az ügyfél szeretett volna narancssárga burkolatot, mivel ez a szín logójukban is megjelenik. Sőt! A melegburkolat szakértői felmérését követően a régi burkolat megtartására is mód nyílt. Ezért loose lay, azaz szabadon fektethető (ragasztást nem igénylő) 50 x 50 cm-es szürke és narancs színű modulokból alkotta meg a lakberendező a VIP szoba új design-ját.

Már meglévő helyiségekben tervezett kisebb átalakítások, módosítások szintén láttathatók. Weimann Klaudia lakberendező kolléganőnk Photoshop vagy Illustrator segítségével tudja megjeleníteni egy-egy szoba, kávézó, bár, folyosó, bejárat megújult verzióját.

A Fat Mo’s étteremben egyedi fotótapétát jelenítettünk meg a falfelületen. Színes és mozgalmas, illik az étterem stílusához.

Az Infineon technologies elektronikai vállalat recepciós helyisége egy logós szőnyeggel lett látványosabb és belsőségesebb.

A Ferihegyi Repülőtér VIP várójának egyik szőnyeg terve. Kiváló minőségű Halbmond szőnyeget választott a megrendelő.

Amennyiben vállalkozásának most épülő vagy már meglévő épületében szeretne látványos, időtálló új stílust kialakítani, keresse kolléganőinket bizalommal. Szakmai tapasztalatukkal és széles körű termékismerettel állnak rendelkezésükre.

 

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek