Hogyan hatnak ránk környezetünk színei? Mitől lesz az otthonod egyedi, ugyanakkor hangulatos? A bennünket körülvevő tárgyak, bútorok, falak színe nagyon meghatározó. Hangulatokat ébreszt, inspirál vagy épp megnyugtat. A zöld szín sok mindent jelképez: az újrakezdést, az egészséges ételeket, a természetben eltöltött szabadidőt, a tavaszt és a nyarat.

Mindezeken felül, az egyik leglényegesebb jelentése a környezet maga.

Az erdőt, dzsungelt, növényeket ábrázoló tapéták számos formában elérhetők, kollekcióból választható vagy fotótapétaként is számtalan klassz verziója létezik. Frissességet csempésznek akár otthonunk, akár irodánk légkörébe.

Bátran párosítható a sárgászöld szín pasztell kiegészítőkkel, fényesebb anyagokkal és színekkel, akár még metállal is.

  
Hálószobákban érdemes világosabb árnyalatait használni, mert ezek pihentetőek. Dolgozószobákban is alkalmazható persze, mivel stimulálják az emlékezetet.

Különös, akár misztikus miliőt képesek előidézni a sötétebb zöld árnyalatok. Mélységet alakítanak ki a helyiségekben, sokszor alkalmazható ezért előszobákban, hallokban, vagy nappalikban, de mivel intenzív színek, az arányukra különösen érdemes odafigyelni.

 

Lehet kísérletezni otthonunkban, apróbb kiegészítőkkel, többrészes vászonképekkel vagy egy szép zöld szőnyeggel. Az bizonyos, hogy a zöldben nem fogunk csalódni.

Telefon:+36 23 887 406
Mobil:+36 30 737 79 47, +36 30 377 27 01
E-mail:info@cleartexdesign.hu
Elérhetőségek