Tapiwall egyedi tapéták beltérre, kültérre, vizes helyiségbe

Tapiwall egyedi tapéták beltérre, kültérre, vizes helyiségbe

Belsőépítész, lakberendező, tervező kollégák!

A Tapiwall egyedi tapétáival megvalósítjuk terveidet beltéri vagy kültéri falakon, száraz vagy vizes helyiségekben, sima vagy barázdált felületeken, csempén, téglán, bútoron, ablakon vagy ajtón. Jelenítsd meg ötleteidet, a megálmodott dizájnokat a falakon is. Kompromisszumok nélkül tervezhetsz a Cleartex Design 10 fajta új, egyedi és környezetbarát Tapiwall egyedi tapétáival.

#Környezetbarát   #Papír alapú   #Oldószer- és szagmentes tapéták   #Egyedi grafikai nyomtatással   #Bármekkora méretben

A Cleartex Tapiwall egyedi tapétákkal megvalósíthatod legvadabb elképzeléseidet is. A zöld technológiával előállított, mérgezőanyagoktól mentes falburkolatok teret adnak képzelőerődnek – kompromisszumok nélkül.

  1. | tervezd meg, ahogy szeretnéd!
  2. | küld el saját látványtervedet és gondolkodjunk együtt!
  3. | két hét alatt telepítési tervvel elkészítjük neked az általad megálmodott tapétákat!

A tapétákat több, anyagában és textúráltságában különböző típusú alapanyagból gyártjuk. a tapéta felülete a környezet fényforrásaitól és a kívánt hatástól függően lehet sima, illetve enyhén vagy erősebben textúrált. a felragasztás módja is különbözhet, mert az eltérő alapanyagokat más környezetbarát módszerekkel lehet rögzíteni. a sok különbség ellenére a tapéták és a gyártási technológiájuk mégis hasonló: nem tartalmaznak egészségre káros, veszélyes anyagokat és gyártásuk során sem használnak fel mérgező anyagokat. a gyártás során felhasznált alapanyagok és berendezések az alábbi minősítésekkel rendelkeznek:

Nézd meg az alábbi videókat és szerezz belőlük te is inspirációkat, ötleteket!

A videók a HP engedélyével jelenhetnek meg.

Vélemény, hozzászólás?